Contacteer ons
Emily

Telefoonnummer : 0086-75523356715

WhatsApp : +8613713927837

Hoe te aan coronavirus te vechten

February 29, 2020

 

Covid-19, de naam van nieuwe coronavirus, werd verondersteld om van dieren tot mensen overgegaan te hebben.

 

Coronavirus is afschuwelijk, maar onze ultrasoon kan nog de kiemvraag breken en het virus doden.

 

Na zijn sommige uiteinden aan coronavirus te bestrijden:

 

Was vaak uw handen

En maak regelmatig grondig uw handen met een handoneffenheid op basis van alcohol schoon of was hen met zeep en water.

Waarom? Het wassen van uw handen met zeep en water of het gebruiken van handsterilisator op basis van alcohol doodt virussen die op uw handen kunnen zijn.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te aan coronavirus te vechten  0

 

Stijg naar huis en maak uw kiemmasker op schoon eens achter.

Gebruikend ultrasone schoon te maken reinigingsmachine, is het een goede keus.

Waarom? Ultrasoon zal de celwand van kiemen vernietigen en zal de kiemen doden, is de ultrasone reinigingsmachine een goede kiemmoordenaar.

 

Vermijd wat betreft ogen, neus en mond

Waarom? De handen raken vele oppervlakten en kunnen virussen opnemen. Zodra vervuild, kunnen de handen het virus naar uw ogen, neus of mond overbrengen. Van daar, kan het virus uw lichaam ingaan en kan u ziek maken.

 

Draag een medisch masker wanneer het uitgaan, stijg naar huis en laat vallen uw medisch masker op eens achter.

 

Steriliseer v3o3or gebruik het voeden van de baby materiaal, met inbegrip van flessen en spenen.

De ultrasone reinigingsmachine of zuigflessterilisator is goede keuzen voor het beschermen van babys, zijn vgt-6250 uw beste zuigflessterilisator als u het hebt.

Waarom? Er is altijd één of ander risico van bacteriën of de ziekte die in de reservoirs krijgen, het vermindert het risico voor uw jong geitje door één of ander super uiterst klein bedrag.

laatste bedrijfsnieuws over Hoe te aan coronavirus te vechten  1

 

Het verblijf informeerde en volgt raad die door uw Gezondheidszorgverlener wordt gegeven.

Het verblijf informeerde over de recentste ontwikkelingen over covid-19. Volg adviezen die door uw Gezondheidszorgverlener, uw nationaal en plaatselijk volksgezondheidsgezag of uw werkgever op hoe te om en anderen tegen covid-19 worden gegeven te beschermen.

Waarom? Nationaal en lokale overheden de meest bijgewerkte informatie zal hebben over of covid-19 op uw gebied uitspreiden. Zij worden het best geplaatst om op welke mensen op uw gebied te adviseren zouden moeten doen beschermen.

 

Ultrasone klank potentieel veilige, efficiënte manier om bacteriën te doden

Universitair Park, Pa. - High-power ultrasone klank, die momenteel voor celverstoring wordt gebruikt, de vermindering van de deeltjesgrootte, lassen en verdamping, is getoond om 99,99 percenten efficiënt te zijn in het doden van bacteriële sporen na slechts 30 seconden van niet-contactblootstelling in experimenten die door onderzoekers bij de Laboratoria van de Staat en van Ultran van Penn, Boalsburg, Pa worden geleid.

In de experimenten, werden de bacteriële sporen in een document envelop, geplaatst lichtjes (3mm) boven het actieve gebied van een speciaal uitgeruste bron van onhoorbare, hoge frequentie (kHz 70 tot 200) correcte golven en klap 30 seconden. Er was geen contactmiddel, zoals water of gel, tussen de ultrasone klankbron en de sporen zoals typisch in low-power, medische kenmerkende ultrasone klank wordt gebruikt. De experimenten merken de eerste keer dat de niet-Contactultrasone klank (NCU) is getoond om bacteriële sporen buiten werking te stellen.

De onderzoekers zeggen de experimenten aantonen dat NCU een potentieel veilige, efficiënte, niet radioactieve manier is om post, met inbegrip van pakketten te ontsmetten, aangezien de ultrasone klankgolven potentieel karton en ander verpakkingsmateriaal kunnen doordringen enkel aangezien zij lagen van huid en weefsel wanneer gebruikt aan beeld interne organen in het menselijke lichaam doen. Zij voegen toe dat de technologie medisch en chirurgisch materiaal, voedselmaterialen, de luchtleidingssystemen van gebouwen, vliegtuigen kon potentieel steriliseren - zelfs het ruimtestation.

Het onderzoeksteam omvat Dr. Kelli Hoover, hulpprofessor van entomologie; Mahesh Bhardwaj, directeur van onderzoek en ontwikkeling, Ultran-Laboratoria; en Dr. Nancy Ostiguy, hogere onderzoekvennoot in entomologie. Een octrooi, „de Ultrasone klankkiemdodend middel van het Gascontact en Therapeutische Behandeling,“ is hangend op de techniek.

Hoover verklaart dat het team de sporen van BT in hun experimenten eerder dan de dodelijke bloedzweersporen gebruikte die worden gevonden om post vorig jaar te vervuilen. BT, bacil thuringiensis, is een gemeenschappelijk commercieel insecticide en is ook een dichte neef van de bloedzweerbacil. De „bacil anthracis en de bacil thuringiensis zijn zeer dichte verwanten,“ zij voegt toe. „Zij verschillen door slechts een paar genen op hun plasmiden die verschillende toxine coderen. Als u die plasmiden verwijdert, kan BT niet van B.-anthracis worden onderscheiden en daarom kan als veilig model dienen voor het testen.“

In de experimenten, werden de steekproeven van de sporen van BT elk onderworpen aan verschillende hoeveelheden NCU-blootstelling voor verschillende tijdsduur. De sporen werden toen voorzien van voedingsmiddelen zodat zij konden groeien. Het aantal bacteriële sporen die overleefden werd bepaald door het aantal kolonies te tellen dat groeide.

De NCU-apparaten die in de experimenten worden gebruikt werden uitgevonden door Bhardwaj die zich ook ontwikkelt en van de marktenomvormers voor industriële en biomedische toepassingen specialiteit. Bhardwaj houdt U.S en internationale octrooien voor zeer hoge transductiencu omvormers die hoge machtsultrasone klank in lucht in het frequentiegebied van kHz 50 aan 10 Mhz kunnen produceren, vergelijkbaar met conventionele ultrasone klankfrequenties.

„I dacht deze NCU-omvormers zouden moeten worden onderzocht om kiemen en sporen te vernietigen aangezien de conventionele hoge machtsultrasone klank reeds voor invasieve en niet-invasieve weefselvernietiging werd gebruikt,“ toevoegt Bhardwaj, die directeur van R&D in Ultran is.

Hij zegt, de „Efficiency van een NCU-apparaat is afhankelijk van de eigenschappen van de overgangslagen op het piezoelectric materiaal die tot de hoge akoestische golven van de drukultrasone klank in lucht leiden. Dit hoofd, samen met nieuwe materialen, wordt toegepast in het nieuwe gepatenteerde NCU-ontwikkelde apparaat voor ontsmetting.“

Bhardwaj, die een Penn-oudstudent van de Staat, een aangeworven Hoover en een Ostiguy voor de ontsmettingsstudies, die, voor een deel, door het Broedseltoelagen van Hoover werden gesteund.

 

Verwijzing: het nieuws is van https://news.psu.edu/story/187690/2002/12/11/ultrasound-potentially-safe-effective-way-kill-bacteria